Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Λίστες

Λίστα ΟΑΕΔ:Οι εγγεγραμμένοι καταδικάζονται σε εξαθλίωση,σε μετανάστευση,σε αναμόχλευση του περιεχόμενου των σκουπιδοτενεκέδων , στο θάνατο.
Λίστα ΟΡΟΘΕΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Οι εγγεγραμμένες καταδικάζονται σε φυλάκιση,σε δημόσια διαπόμπευση,στο θάνατο.
Λίστα ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ:Οι εγγεγραμμένοι καταδικάζονται σε φυλάκιση,σε βασανισμό,στο θάνατο.
Λίστα ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ:Οι εγγεγραμμένοι καταδικάζονται σε σίτιση κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα , κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα,στο θάνατο.
Λίστα ΠΡΟΝΟΙΑΣ:Οι εγγεγραμμένοι καταδικάζονται σε εγκατάλειψη ,σε επαιτεία ,στο θάνατο.
Λίστα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ:Οι εγγεγραμμένοι καταδικάζονται σε αιώνια περικοπή συντάξεων,στην πληρωμή των φαρμάκων και των νοσηλίων ,στο θάνατο.
Λίστα ΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΜΠΑΚΑΛΗΔΩΝ:Οι εγγεγραμμένοι καταδικάζονται σε άμεση φυλάκιση, στην κατάσχεση της κατοικίας τους,στην αυτοκτονία ,στο θάνατο.
Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ: εεεε………..ααααααα………..οοοοοοοοοοο………………θα πάρει κάποιο καιρό μέχρι η δικαιοσύνη…………θα χυθεί άπλετο φως………………………αποδιοπομπαίος τράγος…..εξιλαστήριο θύμα …….είχα άλλα δεν είχα ιδέα για τον λογαριασμό ………. τα λεφτά μπορεί να είναι ,μάλλον είναι νομιμότατα……..σκευωρία πίσω απο τη λίστα……το νόμιμο είναι και ηθικό ……τα προσωπικά δεδομένα παραβιάστηκαν και πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη …………μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη …………. κάποιες σκιές βαραίνουν την υπόθεση……έπεσα θύμα των συμφερόντων………….δεν κάνει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα γιατί καταδικάζουμε αθώους ανθρώπους……………δάκτυλος του ΣΥΡΙΖΑ που υποσκάπτει τις προσπάθειες της κυβέρνησης…………ο λαϊκισμός δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία ……………………………..

noumero11888.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου