Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Οταν τα'λεγε ο Κανέλλης...

Tου Γιώργου Κυρίτση

Η σταλινική κατρακύλα μπορεί να μην γίνεται αντιληπτή απο την πλέμπα και τους αναρχοάπλυτους που συναποτελούν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως από τη Σκουφά που είναι ύψωμα, από τα μετερίζια που λέγονται Φίλιον και Ντα Κάπο, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή. Από τότε που κάποιοι πρωτοπόροι έδειξαν στις κυρίες του Κολωνακίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα ατίθασο πετ του 3% όπως πίστευαν, αλλά ο Αντίχριστος. Ακόμα χειρότερα, εισάγει καινά δαιμόνια. Πρώτος ανάμεσα στους πρώτους, ο κ. Η. Κανέλλης των "Νέων".
Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2009 (4/12, Protagon) είχε κατακεραυνώσει τις "χτυπητές αρλούμπες" που είχε πει ο Τσίπρας την προηγούμενη μέρα, με αφορμή το ένα χρόνο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου:
"Ο Αλέξης Τσίπρας έχει τη «βεβαιότητα ότι αυτή η γενιά θα ζήσει τη ζωή της χειρότερα από ότι (sic) έζησαν όλες οι προηγούμενες γενιές μέχρι σήμερα». Ανυπομονώ να μάθω με ποια κριτήρια εκτιμά ο κ. Τσίπρας ότι η γενιά του εμφυλίου, η μετεμφυλιακή γενιά, η γενιά της χούντας, όσοι έζησαν τη μεταπολίτευση πέρασαν καλύτερα από τους σημερινούς εικοσάρηδες"
Αυτά έλεγε τότε ο κ. Η. Κανέλλης και έπεσε... απολύτως μέσα.
Το τμήμα αποδήμησης προσωπικοτήτων και βρόμικων επιθέσεων της Κα Γκε Μπε και της Γκε Πε Ου της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αλίευσε το παραπάνω απόσπασμα και μας το υπενθύμισε.
Το θέμα ανατέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Κολωνάκι να το παλέψει, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως προτιμάει να είναι βουλευτής του Κολωνακίου στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου