Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

«Δεν συγκυβερνώ με την καραδεξιά του Σαμαρά»

“ Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξέχασε τι έλεγε τον Μάιο του 2012. Πόσο αξιόπιστος είναι;;; ”

Αθήνα, 25 Μαΐου 2012:

"Απέναντί μας λοιπόν έχουμε όχι ένα κεντροδεξιό μέτωπο, αλλά το μέτωπο της καθαρής και σκληρής δεξιάς, της “καραδεξιάς” όπως θα έλεγε ο φίλος μας ο Απόστολος Κακλαμάνης. Μια συσπείρωση ακραίων στην πλειοψηφία τους στοιχείων, που επανέρχονται στην κοίτη τους στο όνομα μιας μικροπαραταξιακής επιδίωξης". Έχουμε απέναντί μας τον κύριο Σαμαρά και το κόμμα του". 

Ποιος έχει κάνει τις παραπάνω δηλώσεις; 

Μα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο σημερινός συγκυβερνήτης και συγκάτοικος του Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος πριν από τις εκλογές της 17ης Ιούνη 2012. Τότε αφού τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είχαν συρρικνωθεί στις εκλογές της 6ης Μάη κρίθηκε αναγκαίο ότι στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έστω για εθιμοτυπικούς λόγους έπρεπε να χρησιμοποιήσει μία στοιχειωδώς "αντιδεξιά" ρητορική για να μην χάσει και τους εναπομείναντες ψηφοφόρους εξαιτίας του πολωτικού κλίματος που είχε διαμορφωθεί.  
Βέβαια ένα χρόνο και κάτι, μετά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος του "πρώην ΠΑΣΟΚ" αποφάσισε να συγκυβερνήσει με την "καραδεξιά", που θα έλεγε και ο Απόστολος Κακλαμάνης, δηλαδή με τη Δεξιά του Αντώνη Σαμαρά, την πιο σκληρή Δεξιά που έχει γνωρίσει ο τόπος στην μεταπολιτευτική του ιστορία. Ποιον Βενιζέλο να πιστέψει κανείς; Του 2012 ή του 2013; Μάλλον κανέναν από τους δύο. 

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβαιτε πολλά.
http://vimeo.com/42863848

http://www.periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου