Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Στους χειρότερους υπουργούς Οικονομικών ο Γ. Στουρνάρας


Υπάρχουν και χειρότεροι υπουργοί Οικονομικών από τον Στουρνάρα. Συγκεκριμένα άλλοι δύο. Ο κ. Στουρνάρας βρέθηκε στη 17η θέση ανάμεσα στους 19 καλύτερους Υπουργούς Οικονομικών, σύμφωνα με τους Financial Times. Ταυτόχρονα είναι 15ος ανάμεσα στους πιο αξιόπιστους και τελευταίος στην οικονομική αξιολόγηση.
Στη συνέχεια γίνεται καλύτερο: περιγράφεται ως τεχνοκράτης που ανέλαβε την πιο δύσκολη δουλειά στην Ελλάδα τον Ιούνιο ως δεύτερη επιλογή του κ. Σαμαρά (μετά τον κ. Ράπανο), παρά το «αριστερά από το κέντρο υπόβαθρό του».
Ερωτήματα. Αφού είναι τόσο άχρηστος, γιατί τον επέλεξαν, χωρίς να έχει καν εκλεγεί από τον λαό, για μια θέση τόσο μεγάλης ευθύνης εν καιρώ κρίσης; Ή μήπως το "αριστερά από το κέντρο"
υπόβαθρό του τον έκανε τόσο σκληρό και άκαμπτο υπουργό Οικονομικών (για να μην πούμε "πουλέν"), ώστε να οδηγήσει την κοινωνία στην εξαθλίωση, να τους φτάσει όλους στο "αμήν" και να εξεγερθούν; Είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο του κ. Στουρνάρα για να ξεκινήσει την Επανάσταση "από μέσα"; Κι αν είναι όντως έτσι, τι ρόλο παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σ'αυτό; Μπα. Μπορεί να'ναι απλώς κακή επιλογή Σαμαρά. Εδώ ήταν πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης, ο Στουρνάρας θα'ταν το θέμα του;

left.gr via www.periodista.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου