Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΚΑΪ αλλοίωσε ανακοίνωση της οικογένειας θύματος στη MARFIN για να προστατέψει το Βγενόπουλο;

Ο ΣΚΑΪ αλλοίωσε την ανακοίνωση της οικογένειας ενός εκ των θυμάτων του εμπρησμού της MARFIN

Ολόκληρη η δήλωση

"Ακριβώς χίλιες ημέρες μετά τον εμπρησμό της Marfin, που επέφερε το χαμό της Αγγελικής και του κυοφορούμενου παιδιού μας, της Παρασκευής και του Νώντα, η οικογένειά μας παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις στο θέμα της απόδοσης ευθυνών και απονομής δικαιοσύνης για τα γεγονότα της 5ης Μαΐου. Προσδοκούμε τη λυτρωτική για εμάς και τη μνήμη των ανθρώπων μας καταδίκη, τόσο των εμπρηστών, φυσικών αυτουργών, όσο και των υπευθύνων της εργοδότριας τράπεζας Μarfin, που με τις εγκληματικές παραλείψεις τους εξανάγκασαν τους εργαζόμενους να υποστούν αυτό το μαρτυρικό θάνατο.

Οικογένεια Αγγελικής Παπαθανασοπούλου"

Το έντονο και υπογραμμισμένο κείμενο δε διαβάστηκε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ με το Νίκο Ευαγγελάτο" της Τετάρτης 30/01/2013, γεγονός για το οποίο οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις οι δημοσιογράφοι του σταθμού. Να υπενθυμίσουμε ότι στο κουμάντο της MARFIN όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό ήταν ο Αντρέας Βγενόπουλος.

Πρώτα το μοντάζ των δηλώσεων του Διαμαντόπουλου, τώρα αυτό, μας δείχνουν γιατί η χώρα μας βρίσκεται πλέον μια θέση κάτω από το ... Τόγκο στην ελευθερία του τύπου!

Πηγή ρεπορτάζ: xtremistis.blogspot.gr via left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου