Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Τι κρίμα ολόκληρη γιατρός να είσαι αριστερή»


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ :
ΤΟ … «ΙΑΤΡΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ !
Παρακολούθηση, απόπειρα τρομοκράτησης και απροκάλυπτη ομολογία «φακελώματος» μέρα μεσημέρι ενάντια σε αγωνίστρια ειδικευόμενη γιατρό.
 Από Α.Ρ.Σ.Ι. – Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών Αύγουστος 2012
Η σ. Κ.Ζ. είναι ειδικευόμενη γιατρός. Συμμετέχει ενεργά στους κοινωνικούς αγώνες από τα φοιτητικά της χρόνια. Είχε δώσει το παρόν στις κινητοποιήσεις του 2008-2009 για την συλλογική σύμβαση των νοσοκομειακών γιατρών, στο κίνημα επισχέσεων στα νοσοκομεία καθώς και στην περσινή πανιατρική κινητοποίηση με την κατάληψη του υπουργείου υγείας. Επίσης έχει συμμετάσχει σε όλες τις γενικότερες κινητοποιήσεις των δύο τελευταίων ετών ενάντια στα καταστροφικά αντιλαϊκά μέτρα της χούντας ΕΕ – ΔΝΤ. Είναι μέλος της ΓΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού εκλεγμένη
με το ψηφοδέλτιο της Α.Ρ.Σ.Ι., ενώ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν υποψήφια με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Την Τετάρτη 8 Αυγούστου το μεσημέρι, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά από … παρακολούθηση (!;) σταμάτησαν το αυτοκίνητο της Κ.Ζ. με οδηγό και μοναδικό επιβάτη την την ίδια στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χωρίς να σημειωθεί κάποια τροχαία παράβαση ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Μετά από έλεγχο των χαρτιών (διπλώματος, άδειας κλπ) ακολούθησε έρευνα (!!;;) στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου βρέθηκαν (οποίο έγκλημα !!!) ξεχασμένες αφίσες στο βάθος του πορτ – μπαγκάζ : της ΑΡΣΙ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Παρά τις εντονότατες διαμαρτυρίες της Κ.Ζ., ακολούθησε «κράτηση» επί τόπου της οδηγού και του αυτοκινήτου επί μιάμιση ολόκληρη ώρα (!!!;;;) διανθισμένη με τα ακόλουθα «μαργαριτάρια» από τους αστυνομικούς :
1) «Ξέρουμε ποια είσαι, πού σπούδασες, που δουλεύεις, τα στοιχεία των γονιών σου, το παρελθόν του πατέρα σου (!!!!) κλπ, κλπ, χαρτί και καλαμάρι». (Έδωσαν μάλιστα και συγκεκριμένα παραδείγματα για να δείξουν πως … δεν μπλοφάρουν).2) «Εμείς παλεύουμε να καθαρίσουμε την Αθήνα από τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ και έχουμε δουλειά αυτήν την περίοδο αλλά εσείς το μόνο που ξέρατε να κάνετε είναι να τρέχετε στην Υπατία για συμπαράσταση στους μετανάστες».

3) «Εσύ και οι δικοί σου έχετε αναστατώσει τα νοσοκομεία (!!!!!!)».
4) «Αυτές τις μέρες θα καθαρίσουμε την Αθήνα και από σας, όχι μόνο από τους μετανάστες». (Σ.Σ. από «σας» ποιους ; τους αριστερούς ; τους συνδικαλιστές γενικά ; τους αγωνιζόμενους νέους γιατρούς πιο συγκεκριμένα
5) (Στο τέλος αμέσως με την … απελευθέρωση της «ομήρου» : ) «Τι κρίμα ολόκληρη γιατρός να είσαι αριστερή» (!!!!!!!)
Τα συμπεράσματα προκύπτουν αβίαστα :
1) Η χούντα κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και η κυβέρνηση των ανδρείκελων δωσίλογων της «τρόϊκας εσωτερικού» έχουν δώσει το σύνθημα για αστυνομικό κράτος και κατάργηση (και τυπικά) κάθε είδους συνταγματικών και δημοκρατικών ελευθεριών.
2) Το φακέλωμα πηγαίνει σύννεφο. Στο στόχαστρο των … «υπηρεσιών» (προφανώς ενισχυμένων τα δυόμιση τελευταία χρόνια με … γερμανική τεχνογνωσία – και hardware Siemens, φυσικά) κοινωνικοί αγωνιστές και αριστερά (σε κανέναν από τους δύο όρους δεν συμπεριλαμβάνεται η ΔΗΜΑΡ, για να μην παρεξηγούμαστε). Ορισμένοι χώροι βρίσκονται στο στόχαστρο περισσότερο από άλλους – πιθανότατα οι αγωνιστές του χώρου της υγείας είναι από αυτούς. Άλλωστε, στα νοσοκομεία εδώ και αρκετά χρόνια οι συγκρούσεις με αίτημα δωρεάν και ισότιμη περίθαλψη για όλον τον λαό δεν διεξάγονται μόνο μεταξύ αγωνιζόμενων υγειονομικών – κράτους, αλλά και μεταξύ υγειονομικών – αρχιφακελάκηδων, λαμόγιων και μιζαδόρων. Είναι γνωστό πως οι τελευταίοι σε απεργίες, επισχέσεις κλπ έχουν απειλήσει ανοικτά αγωνιστές (κυρίως ειδικευόμενους γιατρούς) με αστυνομία, εισαγγελέα κλπ. Προφανώς η αστυνομία φακελώνει τους αγωνιστές μετά από «καρφώματα» των … θιγόμενων φακελάκηδων ! ΕΛΑΣ, το μεγαλείο σου !
3) Εκτυλίσσεται προμελετημένο σχέδιο ανοικτής εξατομικευμένης τρομοκράτησης κοινωνικών αγωνιστών («σε ξέρουμε», «πρόσεχε, έχεις παιδιά» κλπ) στα πρότυπα –και μάλιστα επί λέξει- αλήστου μνήμης περιόδων του παρελθόντος. Άλλωστε, οι εγκέφαλοι της ΕΛΑΣ μόνο για την … φαντασία και την πρωτοτυπία τους δεν φημίζονται… Οι αγωνιζόμενοι γιατροί έχουν απ’ ότι φαίνεται προτεραιότητα στην εκστρατεία αυτή προληπτικής ατομικής τρομοκράτησης. Επίκεινται ακόμα δραματικότερα μέτρα περικοπών που θα καταργήσουν κάθε έννοια δωρεάν περίθαλψης. Επίσης επίκεινται δραματικές παραπέρα μειώσεις στις αποδοχές των γιατρών, με την περικοπή στα ειδικά μισθολόγια, ενώ από την άλλη διευρύνονται τα σκανδαλώδη προνόμια μιας χούφτας μεγαλογιατρών – μεγαλομιζαδόρων – μεγαλοφακελάκηδων που φύση και θέση παίζουν τον ρόλο των «μαυραγοριτών» και «κουκουλοφόρων» του «καθεστώτος». Οι «μάχιμοι αστυνομικοί» που σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο θα γλιτώσουν το πετσόκομμα των «ειδικών μισθολογίων» έχουν αναλάβει προληπτικά να … κάνουν τον γκιουλέκα στους νοσοκομειακούς γιατρούς για να μην αντιδράσουν οι τελευταίοι δυναμικά στο πετσόκομμα των δικών τους μισθολογίων ! Εύγε !
4) Αυτό το τελευταίο «τι κρίμα εσύ που είσαι γιατρός να είσαι αριστερή» δείχνει σε όλο του το μεγαλείο τον «πολιτισμό» που διαχέουν προς τα κάτω στο σώμα η πολιτική και η φυσική ηγεσία της αστυνομίας : o γιατρός θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ένα υποταγμένο, σιωπηλό και «λαδιάρικο» ανθρωπάκι που θα δέχεται αδιαμαρτύρητα την κοινωνική αδικία αρκεί να βγάζει και αυτός το κάτι τις του … (προφανώς οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί λέγοντας «αριστερή» εννοούσαν την συγκεκριμένη κοινωνική στάση ζωής, όχι το τι ψηφίζει ο καθένας πίσω από ένα κλειστό παραβάν). Με την ίδια λογική ο αστυνομικός θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ένα ακροδεξιό βάρβαρο ενεργούμενο που θα κυνηγάει τους φουκαράδες, θα γλύφει τους κρατούντες και θα λαδώνεται από νταβατζήδες και εμπόρους πρέζας και ούτω καθ’ εξής.

Κύριοι και κυρίες της ΔΗΜΑΡ, «ηγεσία» και γιατροί, Κουβέληδες, Ψαριανοί, Σκοπούληδες, Μπουλμπασάκοι, Ζαχαριάδηδες κλπ, να χαίρεστε την κυβέρνηση που στηρίζετε, τον κ. Σαμαρά, τον κ. Δένδια και την αστυνομία που σας φυλάει από τον … εχθρό λαό !
 
Με ενέργειες σαν την παραπάνω, όχι μόνο δεν … «τρομοκρατούμαστε», αλλά θυμώνουμε και πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο !

- Αγώνας ενάντια στην καταστροφική αντιλαϊκή πολιτική της χούντας κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ, αγώνας για δημόσια δωρεάν και ισότιμη περίθαλψη, αγώνας για αξιοπρέπεια στους υγειονομικούς λειτουργούς.

- Αγώνας για δημοκρατία, ελευθερία και ανεξαρτησία, ενάντια στην κρατική καταστολή που επιβάλλεται από τα εγχώρια λαμόγια και από τους ξένους τοκογλύφους.

Απαιτούμε άμεσα εξηγήσεις από τον κ. Δένδια και από την φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Απαιτούμε να πάρουν άμεσα θέση η ΕΙΝΑΠ, η ΟΕΝΓΕ, ο ΙΣΑ και ο ΠΙΣ.

Δηλώνουμε πως το κίνημα των υγειονομικών και ιδιαίτερα των νέων γιατρών θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων ακόμα πιο μαζικά και πιο αποφασιστικά.

Πηγή: ergatis.wordpress.com via www.epikoinonia-arg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου