Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η Χρυσή Αυγή σε προεκλογική ροπαλοφορία

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς μεταξύ ομάδας της Χρυσής Αυγής και μελών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Σύμφωνα με το tabloid.gr, οπαδοί της Χρυσής Αυγής έφτασαν στην κεντρική πλατεία παρατεταγμένοι σε δύο σειρές στις αντίστοιχες πλευρές της οδού Καλιαγκάκη κρατώντας οι μιστοί ελληνικές σημαίες σε κοντάρια και οι άλλοι μισοί μοίραζαν φυλλάδια στους θαμώνες των καφετεριών φωνάζοντας συνθήματα. Όταν έφτασαν όμως στο πάνω μέρος της πλατείας
αντίκρισαν την ομάδα των αριστερών που είχε συγκεντρωθεί εκεί.

Οι δύο πλευρές λογομάχησαν και το σύνθημα «αίμα, τιμή Χρυσή Αυγή» πυροδότησε την κατάσταση. Ακολούθησε συμπλοκή με καδρόνια και πέτρες. Το επεισόδιο κράτησε περίπου 10 λεπτά, κατόπιν οι ομάδα των αριστερών αποχώρησε, ενώ τα μέλη της Χρυσής Αυγής παρέμειναν.



Δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, έφτασαν στο σημείο, συνέλεξαν τα καδρόνια και προχώρησαν σε 26 προσαγωγές και από τις δυο ομάδες. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η προέλευση των μελών της Χρυσής Αυγής δεδομένου ότι στην περιοχή δεν διαθέτει οργανώσεις.




tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου