Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Καμπάνια για το κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών

Κάλεσμα της Ανοιχτής Πρωτοβουλίας Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης σε
Ολόκληρο το κάλεσμα
Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών ΤΩΡΑ και να απελευθερωθούν οι όμηροι κρατούμενοι χωρίς εγκλήματα και δίκες, πρόσφυγες και μετανάστες στα κολαστήρια αυτά αλλά και στα υπόγεια κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων, ένα πάγιο και ανυποχώρητο αίτημα του αντιρατσιστικού κινήματος, πιο επίκαιρο από ποτέ!
Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης με σκοπό να διευρύνει το αίτημα αυτό έχει ξεκινήσει μια σειρά δράσεις και καλεί ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ να συμβάλουν σε αυτές.
Οι παρακάτω εικόνες (banner) τις οποίες σας στέλνουμε, έχουν σκοπό να προπαγανδίσουν, ενάντια στα κολαστήρια των στρατοπέδων συγκέντρωση. Ζητάμε από το καθένας και τη καθεμιά που τάσσεται κατά των κέντρων κράτησης, να τις βάλει, είτε ως εικόνα προφίλ είτε ως εικόνα εξώφυλλο στη προσωπική αλλά και στην συλλογική σελίδα στο Facebook και το twitter. Επίσης το κάλεσμα απευθύνεται στις: αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές συλλογικότητες, κινήσεις πολίτων, λαϊκές συνελεύσεις, μεταναστευτικές και προσφυγές κοινότητες, καταλήψεις και στέκια, εναλλακτικές ειδησεογραφικές κινήσεις καθώς και τα bloggers, οι οποίοι κατέχουν ισότοπους στο διαδίκτυο να βάλουν στην ιστοσελίδα τους είτε το banner της Πρωτοβουλίας Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης είτε το δικό τους banner αλλά με το ίδιο αίτημα.

ΥΓ. Επόμενη συνέλευση της Πρωτοβουλίας Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης, με σκοπό να οργανώσουμε και τις επόμενες δράσεις θα είναι τη Τρίτη 3/02 στις 8μ.μ. στο Θέατρο Εμπρός.

Σας περιμένουμε.
Ανοιχτή Πρωτοβουλία Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης

Συντροφικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου