Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αξιοκρατία - Έρωτας σημειώσατε 2 - Η σύντροφος του Σίμου Κεδίκογλου διορισμένη στο γραφείο του

Τελικά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον πρωθυπουργό την προσήλωσή του στην αξιοκρατία. Μετά τις περιπτώσεις της οικογένειας Γεωργιάδη και Μουρούτη, ήρθε η σειρά της συντρόφου του Σίμου Κεδίκογλου να πάρει θέση στον κρατικό μηχανισμό και να πληρώνεται με δημόσιο χρήμα, αφού πρώτα ο προϊσταμενός της και σύντροφός της έριξε σε χρόνο ρεκόρ περίπου 2500 εργαζομένους της ΕΡΤ στο δρόμο και στην ανεργία, ενώ καθημερινά πνέει τα μένεα κατά των δημόσιων υπαλλήλων ότι είναι τροχοπέδη στην σωτηρία της χώρας.
Η Αδαμαντία Κόλλια  σύντροφος του Σίμου Κεδίκογλου σύμφωνα με τα δημοσίευμα του κυριακάτικου τύπου ήτανε η τυχερή ανάμεσα σε 1.500.000 ανέργους και επιλέχθηκε να στελεχώσει το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου με υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού. Οφείλει ο Σίμος Κεδίκογλου τη στιγμή που τόσοι εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα χάνουν καθημερινά του δουλειά τους, τα
κριτήρια διορισμού της κυρίας Αδαματίας Κόλλια και τι έκανε επιτκτική την ανάγκη διορισμού της , με χρήματα του ελληνικού δημοσίου σε θέση μετακλητού υπαλληλού μετά από έναν χρόνο από την ανάληψη καθηκόντων του Σίμου Κεδίκογλου. Εκτός και αν μιλάμε για απλή συνωνυμία, λίγο δύσκολο βέβαια.
Παρακάτω παραθέτουμε το ΦΕΚ της απόφασης διορισμού της Αδαμαντίς Κόλλια με υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά καθώς και τη σχετική εικόνα.


 http://www.scribd.com/doc/156784080/%CE%92%CE%95%CE%96%CE%9A%CE%98%CE%A9%CE%A0-%CE%A815-signed

 http://venceremos33.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου