Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Λουκέτο» σε 118 σχολεία και νηπιαγωγεία

Τέλος για 118 σχολεία και νηπιαγωγεία, μετά την υπογραφή της τελικής απόφασης περί συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολικών ιδρυμάτων, από τον υπουργό παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.
Από τον Σεπτέμβριο συγχωνεύονται 17 δημοτικά σχολεία και 12 νηπιαγωγεία, ενώ καταργούνται 31 δημοτικά και 87 νηπιαγωγεία ανα περιφερειακή διεύθυνση.
Παράλληλα υποβιβάζονται πέντε νηπιαγωγεία και 34
δημοτικά σχολεία, ενώ προάγονται δύο δημοτικά, στα οποία όμως δεν θα δοθούν επιπλέον οργανικές θέσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής των κτιρίων, οπότε και θα επαναπροσδιοριστεί η οργανικότητα των σχολικών μονάδων με βάση τους μαθητές που θα φοιτήσουν εκεί.
Από το κλείσιμο 118 σχολείων και νηπιαγωγείων, το υπ. Παιδείας ανακοίνωσε ότι για το 2013 θα εξοικονομήσει 76.000 ευρώ και για το 2014 228.00 ευρώ.
Πηγή: www.topontiki.gr 
via
left.gr
Τέλος για 118 σχολεία και νηπιαγωγεία, μετά την υπογραφή της τελικής απόφασης περί συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολικών ιδρυμάτων, από τον υπουργό παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο. - See more at: http://left.gr/news/loyketo-se-118-sholeia-kai-nipiagogeia#sthash.Jvemgsye.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου